Satsa på bra hemtjänst i Lund

Är du eller en anhörig till dig i behov av hemtjänst i Lund? Då kan det vara en bra idé att testa Hemrex hemtjänst​. Med detta företag kan du som äldre få en bra livskvalité. ​​

Hemrex hemtjänst i Lund
 

Denna typen av hemtjänst i Lund är en äldreomsorg, som du själv kan vara med och utforma. Du får hjälp med du behöver hjälp med i just din vardag helt enkelt. Även barn kan anlita detta företag till sina föräldrar. Om detta låter intressant så går det bra att boka in ett första besök, helt kostnadsfritt. Då kan du komma med vad du har för önskemål kring hjälp i hemmet. Så kan ni tillsammans bestämma vad det ska ingå i just er hemtjänst. 

Bra seniorservice i Lund

Du som känner att en hemtjänst i Lund verkar vara något för dig. Du bör satsa på Hemrex hemtjänst. Du kan använda Hemrex som din kompletta hemtjänst, eller för att komplettera hemtjänst du har via kommunen. Bland de saker som de kan hjälpa till med finns städning, matlagning, tvätt med mera. 

Du kan även få hjälp med hemmafix, promenadsällskap, ledsagning och så vidare. Du kan känna dig trygg med denna typen av hemtjänst, då det oftast är samma person som besöker dig. Det finns flera tjänster som går bra att kombinera tillsammans med denna hemtjänsten. Om det är barn som bokar detta åt sina föräldrar så kan de använda sig av rutavdraget. Vill ni veta mer om hemtjänst i Lund via Hemrex? Besök då deras hemsida för att läsa mer.